+371 67114284

Solaris

Solaris ir unikāls dzīvojamais komplekss ar harmonisku dzīvojamo vidi, kur omulīgi un komfortabli jutīsies visi – gan mājas iedzīvotāji, gan to viesi. Tās ir divas divdesmit divu stāvus augstas mājas ar terasēm augšējos stāvos un stiklotiem erkeriem.

Kompleksā Solaris ierīkoti ātrgaitas lifti, kas dažās sekundēs nogādā pasažierus vajadzīgajā stāvā.

Pašu mazāko mājas iedzīvotāju vajadzībām un par prieku arī viņu mammām ierīkots bērnu laukums. Parka pusē tas norobežots ar skaistu žogu un tiek apsarg…

lasīt vairāk

Solaris ir unikāls dzīvojamais komplekss ar harmonisku dzīvojamo vidi, kur omulīgi un komfortabli jutīsies visi – gan mājas iedzīvotāji, gan to viesi. Tās ir divas divdesmit divu stāvus augstas mājas ar terasēm augšējos stāvos un stiklotiem erkeriem.

Kompleksā Solaris ierīkoti ātrgaitas lifti, kas dažās sekundēs nogādā pasažierus vajadzīgajā stāvā.

Pašu mazāko mājas iedzīvotāju vajadzībām un par prieku arī viņu mammām ierīkots bērnu laukums. Parka pusē tas norobežots ar skaistu žogu un tiek apsargāts tik pat stingri kā viss dzīvojamais komplekss. Vecāki ar mierīgu sirdi varēs laist savus bērnus pagalmā spēlēties.

Tieši zem Solaris un blakus teritorijā iekārtotas lieliskas autostāvvietas – vietas pietiek visiem mājas iedzīvotājiem, arī gadījumā, ja ģimenē ir divas vai pat trīs automašīnas. Savus auto ar mājas iedzīvotāju atļauju var novietot arī viņu viesi. Autostāvvieta vienmēr būs brīva, apsargāta, tajā ir ērti manevrēt, viegli iekāpt un izkāpt. Autostāvvietas apsardze atbilst augstākajām drošības prasībām.

Kompleksā Solaris ir viss, kas nepieciešams dinamiska un aktīva cilvēka komunikācijai ar ārpasauli – ciparu un satelīttelevīzija, ātrgaitas internets, ISDN telefonu līnijas, mājas iekšējais sakaru tīkls, kurjerpasts.

Tiks nodrošināts apkalpošanas serviss, kuru var pielīdzināt pakalpojumiem augstākā līmeņa viesnīcās – uzkopšana, apsardze, administrators. Visu diennakti pirmā stāva foajē dežurēs administrators, drošības dienesti apgādāti ar visām modernākajām un drošākajām apsardzes sistēmām.

Viena no projekta “odziņām”, kas pagaidām nav realizēta ne Rīgā, ne visā Latvijā, ir Solaris terases, kuras atspoguļo ģeniālā Korbizjē ideju par dārzu uz jumta. Pirmā stāva un Penthausa tipa dzīvokļiem, kas izvietoti augšējos stāvos, paredzētas atsevišķas izejas uz terasēm.

Vēl viena projekta Solaris “odziņa” ir neierobežotie, skaistie skati, kas paveras caur lielajiem logiem. Var redzēt Vecrīgas panorāmu, skaidros laika apstākļos tālumā pat redzama jūra un tajā esošie kuģi. Kā īpašs panorāmas akcents atzīmējams skats uz lidostu – lidmašīnas paceļas un nolaižas acu priekšā. Dienu un nakti, rītausmā un saulrietā, jebkurā laikā. Tie ir fantastiski neaizmirstami skati, kas neapnīk.

Griestu augstums dzīvokļos (pēc apdares) – 2,9 metri. Solaris dzīvoklis var būt gan pilnīgi pabeigts ar jau izplānotām funkciju zonām, telpām un izbūvēm, gan ar pilnīgi brīvu plānojumu – bez sienām, dodot vietu oriģināliem arhitektu un dizaineru risinājumiem. Nama pirmajos stāvos vairāki dzīvokļi ir atvēlēti viesiem gadījumos, ja no tālienes pie mājas iedzīvotāja ieradušies ciemiņi, kuriem nepieciešama naktsmītne.

Cokolstāvā tiek piedāvāts novietne velosipēdiem un bērnu ratiņiem. Te ir arī saimniecības telpas, izmantojamas kā mazas noliktavas vai kambari. Tāda telpa paredzēta katram dzīvoklim.

Ekspluatācijā plānots nodot 2005. gada 31. decembrī.

2 jaunas mājas iežogotā labiekārtotā teritorijā 3,2 ha platībā. Izdevīgi izvietota attiecībā pret visiem pilsētas objektiem un centriem.

Lielas terases penthauziem. Lielie logi no griestiem līdz grīdai.

Nesošās sienas - monolītās dzelzsbetona konstrukcijas

Gāzbetonu nesošo sienu pildījums. Monolītā dzelzsbetona pārsegumi.

Jumta segums-rulonu hidroizolācijas materiāls.

Pilsētas apkure, ūdensapgāde un kanalizācija.

Moderni lifti.

Projekta ekstras- plašas ērtas priekštelpas.

Arhitekti izmantoja lielas stiklotas virsmas, dabīga gaisma ieplūstot telpā, rada mājīgu un plašu funkcionālu vidi.

Pazemes autostāvvieta, tehniskie parametri un tā apsardzes organizācija atbilst visaugstākajām prasībām. Nevainojami ir organizēta personīgā un tehniskā apsardze. Drošības dienesta aprīkojumā pašas mūsdienīgākās un drošākās sistēmas, t. sk. videokontrole.

Nama pirmajos stāvos vairāki dzīvokļi ir atvēlēti viesiem.

Izmantojams rum – serviss.

Cokolstāvā -parkings velosipēdiem un bērnu ratiņiem, ka arī saimniecības telpas.

Apsargats bērnu spēļu laukums.

Lieliska transporta infrastruktūra saista kompleksa rajonu ar visiem galvenajiem rajoniem un priekšpilsētām.

Aktuālie piedāvājumi šajā objektā

Pēc Jūsu meklēšanas kritērijiem netika atrasts neviens nekustamais īpašums

Izveidojiet savu pieprasījumu